Magunkról

fut

Üdvözlünk a TERJÉKI TOURS honlapján!

Jelenleg 2 vállalkozásban, családi vállalkozásként dolgozunk édesanyámmal!

Fő profilunk a nemzetközi személyszállítás, de természetesen a nemzetközi utak
mellett szívesen vállalunk belföldi utakat és dolgozói járatot is.

Régi, gyakorlott, udvarias gépkocsivezetőkkel dolgozunk, folyamatosan fiatalítjuk autóbuszparkunkat. Igyekszünk pontos, részletes, versenyképes árajánlatot adni, ezért nagyon sok visszatérő utasunk van, akiknek ezúton is köszönjük bizalmát!

Járműparkunkat 8-17-20-45-49-54-55 férőhelyes luxusbuszok alkotják.

Minden autóbuszunk utasa biztonságban érezheti magát, mivel csoportos utasbaleset biztosítással rendelkezünk, valamint sofőrjeink alvászavar vizsgálaton vesznek részt!

BÁRMIKOR KERESSEN BENNÜNKET ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

  Terjéki Zsolt

 

IMG_20151029_112051

 

Terjékiné Ország Éva

 

Terjéki László

1956-2018

 

 

………szaladnak a napok, hetek, hónapok, és immár 8 hónapja, hogy nincs köztünk, nincs mellettünk, nincs velünk!!

Eddig nem voltak betűk, nem voltak szavak, nem is tudtunk erről beszélni és írni se….., de mostmár erőt veszünk magunkon, mert megérdemli, hogy a vállalkozás ALAPÍTÓJÁRÓL TERJÉKI LÁSZLÓRÓL (az Apáról és Férjről) MEGEMLÉKEZZÜNK A HONLAPJÁN!!

Oly sokszor elmondta és  erre büszke is volt!  „1992. március 16-án alapítottam a vállalkozásomat! megvalósítottam gyerekkori álmomat, hogy egyszer „egy” busz legyen az udvaromon”!! 

És nemcsak 1, hanem 20 autóbusz is állt akkor, amikor elragadta tőlünk a hirtelen halál!

Megszervezte 2017. márciusában az egyéni  vállalkozás 25. évfordulójának megünneplését, nagyon akarta, hogy megemlékezzünk arról, amit Ő 25 év alatt felépített!

Nem volt még telefon, internet, szórólapokkal kopogtatott az Iskolák és Utazási Irodák ajtaján, így reklámozta magát, így kereste a munkát.

Írigylésre méltó szorgalma, munkakedve volt, nagyon szerette a személyszállítási szakmát, habár sokszor bele is fáradt, hiszen nagyon szép, de nem tartozik az egyszerű, könnyű szakmák közé.

 Ő is nagyon sokat buszozott, amikor más pihent éjszaka, hétvégén, Ő mindig úton volt, bejárta egész Európát!

Igyekezett mindig fejlődni, kezdte az egyszerű buszokkal – majd egyre több luxusbusz került a palettára, hiszen a nemzetközis utaztatás ezt kívánta!

El lehet mondani, hogy megmászta a ranglétrát, hiszen egyszerű munkásjáratos sofőrből lett személyszállító vállalkozó! – és azt gondoljuk, nem mondunk nagy szavakat, hogy a szakma terén a TERJÉKI TOURS nagyon sok utazni vágyó embernek egy ismerős, jól működő turistabuszos vállalkozás.

Engem, a fiát kiskorom óta erre a szakmára nevelt, tanított, éjszakákat együtt szereltünk, még személyautós jogosítványom sem volt, már tanított buszt vezetni!  Sikerült megszerettetni velem a buszozás minden szépségét és nyűgét, így a diploma elvégzése után 2008-ban segített nekem egy vállalkozást alapítani, a TERJÉKIBUSZ KFT-t, melynek én vagyok az ügyvezetője.

HALÁLA UTÁN átvettem jogfolytonos örökösként az egyéni vállalkozást is!

Eddig 3-an, családi vállalkozásként dolgoztunk, de 2018. június 18-án csak 2-en maradtunk Édesanyámmal, az Ő szíve megszűnt dobogni, de a munkásságát tovább viszem, a TERJÉKI TOURS neve tovább él őrizve ALAPÍTÓJA TERJÉKI LÁSZLÓ emlékét!

EMLÉKED, SZEMÉLYED, SZLOGENJEID, JÓTANÁCSAID ÖRÖKRE A SZÍVÜNKBEN ÉL!

FIAD Zsolt, feleséged Éva

 és a kollegák/munkatársak

 


Archívum